Zaken doen in Frankrijk

sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Wat kan ik voor u betekenen ?
Of het nu gaat om het leggen van contacten, onderzoeken van mogelijkheden op de Franse markt voor uw Nederlandse bedrijf, of de start van uw eigen bedrijf in Frankrijk ; op alle niveau’s ben ik er voor uw bedrijf om vraagstukken op te pakken. Ik leg zoek antwoorden op vragen, en oplossingen bij moeilijke situaties.
Zo ben ik uw intermediair in processen, om verschillen in cultuur en taal te overbruggen, en om de communicatie te optimaliseren.

Wie ben ik ?
Sinds mijn tienerjaren kwam ik veelvuldig in Frankrijk om er te werken of studeren. Frankrijk is sindsdien mijn passie. De Franse taal-en cultuur bestudeerde ik aan de VU. Inmiddels ben ik meer dan 12 jaar werk- en woonachtig in de Bourgogne, en heb een groot netwerk, met o.a. opdrachtgever de
emigratiebeurs in Houten, of de regio Bourgogne-Franche-Comté. Ik sta midden tussen de Franse en Nederlandse werkcultuur.

Wanneer interessant….. etc ?
– U heeft plannen of vragen die uw bedrijf betreffen. U wilt hierbij begeleiding omdat u niet weet waar te beginnen, of omdat u vast loopt.
– Uw bedrijf bevindt zich in een lastige situatie en zoekt iemand om dit glad te trekken. Ik neem uw probleem ter harte en ga voor u aan de slag.

Bijeenkomst/spreker rol

Persoonlijke begeleider