Champagne als rode draad bij emigratie

Geen een emigratie is het zelfde, en geen een persoon weet vooraf wat er allemaal op je pad komt. Dat gold zeker ook voor Karin, die mij benaderde en zei: ‘Ik heb hulp nodig bij alles wat het mogelijk maakt om naar Frankrijk te verhuizen.’ Ze ging werken in het gebied van de Champagne, en zocht hulp bij het opzetten van haar nieuwe leven. Van een baan via een uitzendbureau startte Karin haar eigen bedrijf waarbij haar kennis van de Champagne centraal staat.

Waarbij heeft Lonneke je geholpen ?

Lonneke heeft me uitstekend begeleid tijdens mijn emigratie naar Frankrijk en zij ondersteunt mij tot op heden nog steeds bij allerlei (administratieve) zaken. Er komen veel dingen kijken bij een emigratie en het is heel prettig om iemand te hebben, die precies weet hoe bepaalde processen in Frankrijk functioneren.

Zij werkt samen met een team van specialisten met verschillende competenties. Zo zet zij niet alleen haar eigen specialistische kennis en ervaring in, maar kan ze ook andere vraagstukken beantwoorden. Dit maakt dat je bij Lonneke terecht kan voor vragen op diverse deelgebieden.

Lonneke heeft mij in vele opzichten echt ontzorgd.

Het is heel prettig om op iemand te kunnen terugvallen, omdat emigreren naar Frankrijk en alles wat daarbij komt kijken, zoals de verhuizing, het gewenningsproces en werk, al veel aandacht vragen. Daarnaast is Lonneke een zeer sympathiek en invoelend persoon, wat het heel prettig maakt om met haar samen te werken.

Dank je wel Karin voor het vertrouwen dat je in me hebt! Ik hoop je nog vaak van dienst te kunnen zijn.

Vind je het een leuke post? Deel hem dan!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Nog meer leuke verhalen over het leven in frankrijk