Leuke bijrol bij het filmen in de Nièvre

Er kruisen veel verschillende uitdagingen mijn pad. De ene nog bijzonderder dan de andere en in dit geval een heel leuke. Voor het opnemen van een nieuwe Nederlandse speelfilm had filmproductiemaatschappij Johnnywood Film&Streaming gekozen voor locaties vlakbij St. Honoré. Ik kreeg de vraag of ik een bemiddelende en coördinerende rol wilde spelen in het contact met de lokale autoriteiten en kon zorgdragen voor het onderkomen van de cast en de crew. Ik heb deze vragen met veel plezier beantwoord. Concreet hield het in dat we gedurende de pre-production periode regelmatig contact hadden met de lokale autoriteiten en de burgemeester om navraag te doen naar de benodigde toestemming en vergunningen. Tijdens de productieperiode heb ik kunnen helpen door te zorgen voor passende onderkomens maar ook door klaar te staan in geval van onverwachte situaties.

Gezien de reactie van Daan van den Nouweland van NRG productions was de samenwerking een succes.

Waarbij heeft Lonneke je geholpen ?

Zij heeft mij geholpen met het opzetten van afspraken met lokale autoriteiten. Verder is ze het contact geweest met de regionale pers en heeft ze heel goed geholpen met het vinden van slaapplekken voor de crew van onze film.

Hoe beviel de samenwerking met Lonneke?

Lonneke is behulpzaam, denkt mee en buitengewoon vriendelijk. Ze snapt snel welke processen er moeten worden uitgerold om een resultaat te behalen.

Wat is haar meerwaarde geweest hierbij ?

Lonneke heeft ons geholpen met het vinden van de juiste contacten die soms nodig waren om het filmproces goed te laten verlopen. Haar lokale kennis is groot en ze beheerst de Franse taal uitstekend, dat geniet veel voordelen.

Daan bedankt voor je reactie en ik kijk uit naar een volgende samenwerking!

Meer over de film is te zien via: http://www.fijnweekenddefilm.nl

Vind je het een leuke post? Deel hem dan!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Nog meer leuke verhalen over het leven in frankrijk